25 травня 2023 року, у велике дванадесяте свято Вознесіння Господнього, з благословення Настоятеля Собору – Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, у головній Святині Коломийської Єпархії, була звершена Божественна Літургія Святителя Іоана Золотоустого.

Богослужіння очолив благочинний Коломийського міського благочиння, митр. прот. Василь Мізюк. Йому співслужили: ієрей Василь Деркач, ієрей Дмитро Гром, протодиякон Антон Трачук та диякон Назар Ягнич.

Після завершення святкового богослужіння митр. прот. Василь Мізюк привітав парафіянку Собору  Мігован Ольгу Василівну з її Днем народження.

Він подякував їй за невтомну працю на благо Церкви Христової, побажав міцного здоров’я та багато щасливих років життя, а також передав молитовне вітання і благословення від Єпископа Коломийського і Косівського Юліана.

З благословення Владики Юліана, за самовіддане і жертовне служіння Святій Церкві Христовій та побожному українському народові, Ольгу Василівну було нагороджено Подякою Коломийського Єпархіального управління, а також їй вручили букет троянд та виголосили многоліття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *