31 серпня 2019 року, в суботу ввечері, Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан, у Кафедральному Соборі Преображення Господнього міста Коломиї, очолив Всеношне бдіння з Літією.

В неділю одинадцяту після П’ятидесятниці, Керуючий Коломийською Єпархією звершив Архієрейську Божественну Літургію Cвятителя Іоана Золотоустого.

Правлячому Архієрею за богослужінням співслужили: благочинний Коломийського міського благочиння митр. прот. Василь Мізюк, ієрей Дмитро Лісецький, диякон Антон Трачук, диякон Михайло Голіней та диякон Сергій Хоміцький.

Після прочитання Євангелії Преосвященний Владика звернувся до присутніх зі словом повчальної проповіді на тему недільного зачала.

Після відпусту Архіпастир, у співслужінні духовенства, очолив Молебень на початок нового навчального року та прочитав Молитву за збереження Божого творіння (навколишнього середовища, природи).

На завершення Його Преосвященство привітав усіх зі святою неділею та подав своє архіпастирське благословення.

Ввечері цього дня, у Кафедральному Соборі Преображення Господнього міста Коломиї, Єпископ Юліан, у співслужінні духовенства, звершив Вечірню із читанням Акафіста Пресвятій Богородиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *