Всечесний отче Тарасе!

У цей знаменний для Вас день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого 45-ліття!

Майже 25 років тому, через покладення архієрейських рук, з волі Божої Ви стали священнослужителем Церкви Христової і з того часу Ви з радістю сієте в душах Ваших парафіян зерна любові, терпіння, співчуття й милосердя, яке спонукає їх із твердою вірою йти нелегким шляхом спасіння і творити добрі вчинки. За це заслужено користуєтесь їхньою любов’ю та повагою.

Також Ви активно служите Церкві Христовій, будучи заступником керівника Єпархіального відділу по зв’язкам з громадськістю та представниками влади в Івано-Франківській області.

Щиро бажаю Вам Божого благословення, миру, достатку, духовної радості, довгих років життя та в кожній миті Вашого життя завжди відчувати прояви Любові Божої.

Нехай Всемилостивий Господь  наш Ісус Христос, за молитвами Пресвятої Богородиці, дарує Вам силу та невичерпну наснагу й надалі звершувати своє священиче служіння на прославу Імені Божого, спасіння душ вірних, користі Церкви Христової та задля наближення довгоочікуваної перемоги Української Держави над російськими окупантами.

Многії і благії літа!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *